Twee Feyenoorders in Elftal van de Week van De Telegraaf

Twee Feyenoorders in Elftal van de Week van De Telegraaf

In het Elftal van de Week van De Telegraaf was deze week plek voor twee Feyenoorders. Romano Denneboom mocht namens de krant het elftal samenstellen en was onder de indruk van doelpuntenmaker Luis Sinisterra en Tyrell Malacia.

"Luis Sinisterra draait een fantastisch seizoen en was nu op de valreep weer beslissend met zijn winnende goal en individuele actie. 'Zulke spelers hebben we ook in de jeugd', hoorde je bij zijn moeizame begin wel eens. Hij is uitgegroeid tot een jongen die Feyenoord veel geld kan gaan opleveren en is ook echt een van de spelers naar wie ik heel benieuwd ben komende donderdag tegen Olympique Marseille. Een mooi meetmoment."

Dat is het uiteraard ook voor Tyrell Malacia, die Denneboom ook zag uitblinken. "Hij was aanvallend goed tegen FC Utrecht en was ook sterk in zijn duels", oordeelde de voormalig speler van onder meer Heerenveen, NEC, FC Twente. "Hij wordt gelinkt aan Olympique Lyon en ik denk zeker dat hij dat niveau aankan, al moet hij fysiek misschien nog stappen maken. Dat gaat vanzelf als je mee moet op dat niveau. Hij is zelf toe aan een volgende stap. Dat lijkt me goed voor hem, na wat jaren in de Eredivisie."

Elftal van de Week:
Fabian de Keijzer (FC Utrecht); Jurriën Timber (Ajax), Sam Beukema (AZ), Jordan Teze (PSV), Tyrell Malacia; Kenneth Taylor (Ajax), Fredrik Midtsjø (AZ), Michel Vlap (FC Twente), Jesper Karlsson (AZ); Brian Brobbey (Ajax), Luis Sinisterra

Lees meer over
Tyrell Malacia Luis Sinisterra
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties