Sinisterra stuurt verdediger het bos in en scoort opnieuw

Luis Sinisterra is zich aan het bewijzen in de Premier League. De aanvaller van Leeds United was ook trefzeker in de uitwedstrijd tegen Brentford FC. Sinisterra was in de eerste helft verantwoordelijk voor de aansluitingstreffer.

Brentford FC stond bij rust op een 2-1 voorsprong. Mede door een makkelijk gegeven penalty van de scheidsrechter waar Sinisterra bij betrokken was. Met zijn doelpunt voor rust maakte de Colombiaan alles weer goed. De supporters zijn op sociale media lovend: ''Sinisterra just scored one of the best goals I’ve seen in ages.''

Na rust kon Sinisterra een nederlaag van Leeds United niet voorkomen. De aanvaller zag zijn ploeg op een 3-1 achterstand komen. Vlak voor het doelpunt werd Sinisterra gewisseld voor Crysencio Summerville, die afkomstig is uit de jeugdopleiding van Feyenoord. Leeds United deed nog wat terug door tien minuten voor tijd de 3-2 te maken. Uiteindelijk scoorde Brentford FC nog de 4-2 en de 5-2 Hierdoor zakt Leeds naar de achtste plek in de Premier League.

Marcos Senesi
Waar Sinisterra en Tyrell Malacia direct indruk maken gaat het voor Marcos Senesi een stuk moeizamer. Al valt de Argentijn nog weinig te verwijten. Nieuwkomer AFC Bournemouth heeft het moeilijk in de Premier League. Vorige week werd er nog met 9-0 verloren van Liverpool FC. Tegen Nottingham Forest FC werd er wel een resultaat behaald. De club won, zonder Senesi, met 2-3.