Senesi: ''Met dat soort zaken houdt mijn manager zich bezig''

Senesi: ''Met dat soort zaken houdt mijn manager zich bezig''

Marcos Senesi staat ervoor open om met Feyenoord te praten over een nieuw contract. De Argentijn kreeg op de persconferentie de vraag wat de huidige stand van zaken is. Senesi laat weten zich vooral op het voetbal te focussen.

''Met dat soort zaken houdt mijn manager zich bezig. Ik richt mij op Feyenoord en focus me op de club. Ik doe het belangrijkste en dat is voetballen'', vertelt Senesi. ''Of ik er voor open sta? Ja, ik ben blij met de club. Ik heb nog een contract voor twee seizoenen en dit zijn zaken die mijn manager afhandelt.''

Senesi is uitgegroeid tot een van de smaakmakers. ''Ik ben blij en gelukkig met de liefde die ik voel van de fans. Ik hoop ze de komende maanden nog veel meer te geven op het veld'', vertelt de verdediger, die ook nog kort vooruitblikt op de wedstrijd tegen Slavia Praag. ''Het is een moeilijke tegenstander, zoals elk team in Europa lastig te bespelen is. Morgen kan de wedstrijd op details worden bepaald.''

Arne Slot
De trainer is meer dan tevreden over de verdediger. "Hij is een absolute sterkhouder voor Feyenoord. Verdedigend is hij heel sterk en is hij al jaren stabiel.'' De Argentijn kan zelfs nog een stuk beter. "In het opbouwen. Soms laat hij ook goede dingen zien hoor, zoals de lange pass tegen NEC waaruit Luis Sinisterra scoorde. Maar het kan beter. Daar is hij ook veel mee bezig."

Lees meer over
Marcos Senesi
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties