'Senesi één stap verwijderd van Bournemouth'

'Senesi één stap verwijderd van Bournemouth'

Feyenoord en Bournemouth onderhandelen al enkele dagen over een transfersom van Marcos Senesi. De Argentijn moet de Rotterdammers een bedrag van rond de vijftien miljoen euro opleveren inclusief bonussen.

Volgens journalist Matteo Moretto verlopen de gesprekken voorspoedig. De clubs zijn één stap verwijderd van een definitief akkoord. De laatste dagen is de 25-jarige Senesi onderwerp van gesprek in de media nadat transferexpert Fabrizio Romano meldde dat Bournemouth zich officieel heeft gemeld in De Kuip.

Geruchten dat West Ham United FC zich ook heeft gemeld bij Feyenoord voor Senesi bleken niet te kloppen. Journalist Marcel van der Kraan van De Telegraaf wist vanmiddag te melden dat de club geen officieel bod heeft neergelegd bij Feyenoord.

Senesi heeft nog een contract tot medio 2023 in De Kuip. De Rotterdammers hebben ook een eenzijdige optie om zijn contract met een seizoen te verlengen. Wanneer Feyenoord de centrale verdediger weet te verkopen gaat een deel van de winst ook nog naar zijn vorige club San Lorenzo.

Lees meer over
Marcos Senesi
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties