Senesi: ''Dit is de belangrijkste wedstrijd van het jaar''

Marcos Senesi staat met Feyenoord voor tot dusver de ‘belangrijkste wedstrijd van het jaar’. Zo omschrijft de Argentijn de return tegen Olympique Marseille in de halve finale van de Europa Conference League van komende donderdag. In De Kuip werd vorige week met 3-2 gewonnen, dus de ploeg verdedigt in Stade Vélodrome een voorsprong.

"Dit is de belangrijkste wedstrijd van het jaar", stelt Senesi in gesprek met Feyenoord Media. "Nu we zo dicht bij de finale zijn... Ik denk niet dat we het over motivatie hoeven te hebben. We weten wat we willen. Het gaat een mooie wedstrijd worden om te kijken. De sfeer zal ook erg goed zijn. We moeten ervan gaan genieten en proberen de finale te halen. Dat is wat we willen."

''Ik voel me goed'', blikt de verdediger terug op afgelopen weekend. ''Ik denk dat we de wedstrijd al in de eerste helft hadden kunnen beslissen. Uiteindelijk hebben we wel de drie punten en dat is het belangrijkste. Ik voelde pijn in mijn hamstring en kreeg last van kramp. Gelukkig was de overwinning al binnen. Daarom kom ik naar de kant en m’n rust pakken. Donderdag ben ik er zeker bij ''