Senesi direct op trainingskamp met Argentijnse ploeg

Senesi direct op trainingskamp met Argentijnse ploeg

Marcos Senesi heeft nog geen moment gehad om bij te komen van de Conference League-finale. De 25-jarige verdediger keerde gistermiddag terug in Rotterdam en vloog daarna direct door naar Spanje.

Senesi is op dit moment op trainingskamp met de Argentijnse nationale ploeg in Bilbao. De voorbereiding is gestart op de wedstrijd tegen Italië. Op 1 juni neemt Argentinië het in Londen op tegen Italië voor de zogeheten ’Finalissima’, een clash tussen de kampioenen van Zuid-Amerika en Europa.

Tijdens zijn aankomst in Spanje kreeg Senesi vragen over de finale. ''Ik ben blij dat ik een finale mocht spelen, maar het resultaat was een tegenvaller. Nu ben ik blij om hier te zijn'', reageert de Feyenoorder tegen TyC Sports. ''Ik ben erg blij. Op deze kans heb ik altijd gewacht. Ik wil er het beste van maken.''

Luis Sinisterra
Ook de aanvaller van Feyenoord kan voorlopig nog niet zijn vakantie boeken. Sinisterra behoort namelijk tot de definitieve selectie van Colombia voor de interlandwedstrijd op 5 juni tegen Saoedi-Arabië. In totaal zijn er 20 spelers opgeroepen. Luis Díaz ontbreekt waardoor kansen op speeltijd voor de linksbuiten toenemen.

Update 16:45 | De aanvaller meldt zich af voor Colombia
Sinisterra is met klachten uit de finale van Europa Conference League tegen AS Roma gekomen van afgelopen woensdag. De buitenspeler is daardoor niet beschikbaar voor de oefeninterland van Colombia tegen Saoedi-Arabië van volgende week zondag 5 juni.

Lees meer over
Luis Sinisterra Marcos Senesi
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties