Seizoenkaarten 2023-2024 uitverkocht

Seizoenkaarten 2023-2024 uitverkocht

Vanmorgen vanaf 9 uur kregen legioenleden en kameraadjes de mogelijkheid om een seizoenkaart (bij) te kopen voor het komende seizoen. De successen van de afgelopen twee jaar hebben echter voor een krankzinnige hunkering gezorgd bij Het Legioen. Meer dan 20.000 mensen stonden in de wachtrij op zoek naar een vast plekje in De Kuip.

Van al deze mensen zullen slechts een fractie hun geluk niet op kunnen. Nadat huidige seizoenkaarthouders hun stoeltje mochten verlengen, waren er nog zo’n 1.500 plekken over. En dat was nog meer dan de club in eerste instantie had gecommuniceerd. Feyenoord besloot vorige week namelijk meer ruimte te creëren in de losse kaartverkoop. Toen werd duidelijk dat de club een maximum van 31.000 seizoenkaarten zou hanteren.

Afgelopen donderdag trok Feyenoord deze keutel weer in. De gigantische populariteit is ook tot het Maasgebouw doorgedrongen en hier wil men gebruik van maken. Om mensen die afgelopen seizoen geen seizoenkaart hadden hier toch een kans op te geven, hebben ze besloten alsnog 33.000 plaatsen beschikbaar te stellen voor de seizoenkaartverkoop.

Deze kans laten de supporters zich niet ontnemen. Een drukte van belang op de vroege zaterdagmorgen in het virtuele hoofdkwartier van de club. Velen zullen teleurgesteld hun plekje in de wachtrij hebben verlaten, want na 24 minuten lagen alle overgebleven seizoenkaarten in de winkelmandjes van enkele, ongetwijfeld euforische, Feyenoorders. Uiteindelijk vervloog de hoop van de ongelukkigen na 52 minuten, toen Feyenoord bevestigde dat alle kaarten over de virtuele toonbank waren gevlogen.

Lees meer over
De Kuip
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties