Szymański wint met Polen oefenwedstrijd in aanloop naar WK

Szymański wint met Polen oefenwedstrijd in aanloop naar WK

Sebastian Szymański heeft de laatste oefenwedstrijd voor het WK met Polen weten te winnen. De Feyenoorder zag de 27-jarige Krzysztof Piątek in de slotfase van de wedstrijd het enige en dus winnende doelpunt maken tegen Chili. Szymański kwam de volledige wedstrijd in actie.

Orkun Kökcü heeft de oefenwedstrijd met Turkije ook weten te winnen. De aanvoerder van Feyenoord kwam 46 minuten in actie voor zijn land. Door doelpunten van Ozan Kabak en Cengiz Ünder werd de interland tegen de Schotten met 2-1 gewonnen. Zaterdag speelt Kökcü nog een oefenwedstrijd tegen Tsjechië en mag daarna gaan genieten van zijn vakantie.

Gernot Trauner speelde de volledige oefeninterland mee bij Oostenrijk. De ervaren Feyenoorder speelde in een 3-4-2-1 systeem tegen Andorra. Vlak voor tijd wist aanvaller Marko Arnautović het winnende doelpunt te maken. Oostenrijk speelt zondag om 20:45 uur nog een oefeninterland tegen Italië. Ook voor Trauner breekt er daarna een vakantie aan. De selectie van Feyenoord moet zich 5 december weer melden in Rotterdam.

Polen - Chili 1-0
Opstelling Polen: Skorupski; Gumny, Bednarek, Glik, Kiwior; Krychowiak, Zurkowski; Frankowski, Swiderski, Szymanski; Milik
Opstelling Chili: Bravo; Soto, Maripán, Paulo Díaz, Suazo; Medel, Núñez, Méndez; Vidal; Alexis Sánchez, Valencia.

Andorra - Oostenrijk 0-1
Andorra: Iker Álvarez; Chus Rubio, Guillén, Llovera, Alavedra, Marc García; Cervós, Vieira, Rebés; Fernández, Alex Martínez.
Oostenrijk: Schlager; Mwene, Trauner, Danso, Wöber; Sabitzer, Schlager; Grillitsch, Prass, Kainz; Gregoritsch.

Turkije - Schotland 2-1
Turkije: Çakir; Soyuncu, Özkaçar, Kabak; Çelik, Kahveci, Kökçü, Kadioglu; Çalhanoglu, Cenk Tosun, Cengiz Ünder.
Schotland: Gordon; Fraser, Hendry, Hanley, Tierney; Robertson, McGinn, Gilmour; Dykes, Armstrong, McTominay

Lees meer over
Sebastian Szymanski
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties