'Scouts Dortmund en Olympique Lyon volgen Kökcü'

'Scouts Dortmund en Olympique Lyon volgen Kökcü'

Orkun Kökcü wordt nadrukkelijk gevolgd door scouts van Olympique Lyon en Borussia Dortmund, zo meldt 1908.nl. De 21-jarige aanvoerder van Feyenoord werd ook gisterenavond in de wedstrijd tegen FC Midtjylland uitvoerig bekeken door de Franse en de Duitse club.

Van Borussia Dortmund is bekend dat het niet de eerste keer is dat ze Kökcü live aan het werk zien. Ook vorige week in de uitwedstrijd van Feyenoord tegen FC Midtjylland in Denemarken waren er diverse scouts aanwezig van de huidige nummer vier uit de Bundesliga.

Kökcü wordt al langer gevolgd door diverse clubs uit het buitenland. Afgelopen zomer werd de middenvelder nog nadrukkelijk gelinkt aan Leicester City FC, maar besloot hij uiteindelijk om langer actief te blijven in De Kuip. De international van Turkije ziet namelijk nog genoeg ruimte om zich in Rotterdam te ontwikkelen.

Geen haast met nieuw contract
Feyenoord heeft afgelopen zomer aangegeven zijn contract dolgraag te verlengen. Kökcü wil zich vooral focussen op het voetbal. ''Ik lig vast tot en met 2025, dus het heeft geen haast. Ik wil nog een seizoen knallen en mezelf beter laten zien. Een prijs winnen is een doel, maar we moeten het met Feyenoord nog laten zien.''

Lees meer over
Orkun Kökcü
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties