'Scouts Club Brugge bekeken drie Feyenoorders tegen SS Lazio'

'Scouts Club Brugge bekeken drie Feyenoorders tegen SS Lazio'

Bij elk duel van Feyenoord zijn er diverse scouts aanwezig van buitenlandse clubs. Ook gisteren in De Kuip tegen SS Lazio werden de verrichtingen van diverse Feyenoorders weer nadrukkelijk gevolgd.

Club Brugge zat op de tribune voor Quinten Timber, Sebastian Szymański en Lutsharel Geertruida, zo meldt 1908.nl. De 22-jarige rechtsback van de Rotterdammers wordt het meest intensief gevolgd door de Belgische club.

In de UEFA Champions League draait Club Brugge een goed seizoen waardoor de miljoenen binnenstromen. De nummer drie van de Jupiler Pro League heeft daardoor voldoende budget om eventueel zaken te doen met Feyenoord.

Het is niet de eerste keer dat Club Brugge in De Kuip aanwezig is voor een speler van Feyenoord. In het verleden was Tyrell Malacia persoonlijk akkoord met de Belgen, maar kwamen de clubs niet tot een akkoord over een transfersom. Een jaar later vertrok hij voor een miljoenenbedrag naar Manchester United.

Lees meer over
Lutsharel Geertruida
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties