'SC Heerenveen sprak met Van Persie over mogelijke rol als hoofdtrainer'

'SC Heerenveen sprak met Van Persie over mogelijke rol als hoofdtrainer'

Robin van Persie heeft gesproken met SC Heerenveen. Dit meldt Omropfryslan maandagavond. De trainer van Feyenoord Onder 18 is in beeld bij de Friezen om aan de slag te gaan als hoofdtrainer.

''Het schijnt dat er een gesprek is geweest met Robin van Persie,'' meldt Roelof de Vries in het programma Sportcast. ''Hij is op dit moment bezig met de opleiding om coach in het betaalde voetbal te worden.'' De journalist vraagt zich af of Van Persie een geschikte kandidaat is. ''Hoe Van Persie praat over voetbal, vind ik wel heel interessant. Maar hij heeft het nog niet bewezen. Hij moet eerst maar laten zien dat hij een goede trainer is.''

Oud-Feyenoorder Kees van Wonderen vertrekt aan het einde van het seizoen bij SC Heerenveen en oriënteren zich op een geschikte opvolger. Algemeen directeur Ferry de Haan, die Van Persie goed kent uit een gezamenlijke periode bij Feyenoord, wil het nieuws niet bevestigen of ontkennen. De Haan was onderdeel van de selectie dat in 2002 de UEFA Cup winst te winnen.

Lees meer over
Robin van Persie
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties