SC Heerenveen neemt extra maatregelen tegen Feyenoord

SC Heerenveen neemt extra maatregelen tegen Feyenoord

SC Heerenveen heeft voor de thuiswedstrijd tegen Feyenoord extra maatregelen genomen om de veiligheid te garanderen, zo melden de Friezen op de officiële website.

Voor het duel van woensdag 22 december tegen Feyenoord zijn alleen seizoenkaarthouders van SC Heerenveen welkom op de thuisvakken. De losse kaarten gaan niet in de verkoop. Ook is het niet mogelijk om een extra kaart als seizoenkaarthouder bij te kopen.

SC Heerenveen begrijpt dat het enkele supporters moet teleurstellen. ''Natuurlijk kent de club de nadelige gevolgen van het besluit, maar bij sc Heerenveen staat veiligheid voorop. Feyenoordsupporters zijn vanzelfsprekend wel van harte welkom in het voor hen bestemde uitvak'', schrijft de club.

De club neemt de maatregelen omdat er in het verleden diverse incidenten zijn geweest met supporters van Feyenoord op de thuisvakken. Het bestuur van Heerenveen kreeg hierdoor klachten van supporters dat ze zich daardoor niet veilig meer voelden.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties