'SC Heerenveen aast op Hall en meldt zich bij Feyenoord'

'SC Heerenveen aast op Hall en meldt zich bij Feyenoord'

Denzel Hall staat in de belangstelling van SC Heerenveen, zo meldt Voetbal International. De verdediger van Feyenoord moet Milan van Ewijk opvolgen en de Friezen hebben zich inmiddels in De Kuip gemeld.

Van Ewijk gaat zo goed als zeker vertrekken bij SC Heerenveen. De 22-jarige verdediger staat in de belangstelling van Anderlecht, Sporting Portugal en Fulham. Daarnaast worden de Nederlandse clubs PSV en Ajax gelinkt aan de vleugelverdediger. De Friezen hebben al een officieel bod in beraad.

Hall heeft bij Feyenoord een contract tot medio 2024 en speelde afgelopen seizoen op huurbasis voor ADO Den Haag. De 22-jarige verdediger speelde in de Keuken Kampioen Divisie 32 wedstrijden en heeft zich in de kijker gespeeld bij SC Heerenveen. Hall heeft onlangs uitgesproken te hopen op een kans om zich te bewijzen tijdens de voorbereiding van Feyenoord op het nieuwe seizoen.

Lees meer over
Denzel Hall
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties