''Ik weet dat ze me bij Feyenoord in de gaten houden''

''Ik weet dat ze me bij Feyenoord in de gaten houden''

Denzel Hall hoopt bij ADO Den Haag de volgende indruk op Feyenoord te hebben gemaakt. De 21-jarige verdediger aast op een kans tijdens de voorbereiding op het nieuwe seizoen en is lovend over trainer Arne Slot.

"Ik weet dat ze me bij Feyenoord in de gaten houden", vertelt Hall in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Ik ben volwassener geworden en heb er een jaar mannenvoetbal op zitten. Het zou mooi zijn als ik volgend seizoen een kans zou krijgen, al weet ik dat ik nog beter moet worden. Maar eerst hoop ik met ADO nog de play-offs te bereiken."

Hall geniet van de huidige ploeg van trainer Arne Slot. "Ik gun de club en die gasten een kampioenschap omdat ik weet wat ze ervoor doen. Of ik dat zelf ooit hoop te bereiken? Ja. Mijn droom is nog altijd om te slagen in Feyenoord 1." Hall hoopt op een nieuwe samenwerking met Slot. "Hij is een van de beste trainers die ik ooit heb gehad. Alles klopt bij hem. Als hij iets opmerkt en iets verandert, blijkt het altijd te werken."

Centrale verdediger
Dick Advocaat gebruikt Hall de laatste weken bij ADO Den Haag als centrale verdediger. "Het bevalt goed. Ik heb daar in de jeugd al gespeeld. Natuurlijk is het anders dan als rechtsback. Je weet dat er niemand meer achter je staat als je iets fout doet. Maar ik voel me goed en comfortabel op die plek. Misschien op dit moment wel meer dan als rechtsachter.''

Lees meer over
Denzel Hall
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties