Kuyt schaart Hall in rijtje Kokcü, Geertruida en Hendriks

Kuyt schaart Hall in rijtje Kokcü, Geertruida en Hendriks

Dirk Kuyt is erg te spreken over de komst van Denzell Hall. ADO Den Haag heeft de talentvolle verdediger voor één seizoen gehuurd van Feyenoord. Trainer Kuyt heeft hoge verwachtingen van de 21-jarige rechtsback.

"Ik ken hem uiteraard goed van Feyenoord", begint Kuyt in gesprek met Omroep West. ''Ik heb twee jaar met hem samengewerkt bij Feyenoord O19. Hij is in mijn optiek één van de toptalenten, net als Kokcü, Geertruida en Hendriks. Hij is voor mij een enorm talent. Hij is een rechtsback die het in zich heeft om op te komen, snelheid heeft en de hele rechterflank kan bedienen. Maar hij heeft ook het vermogen om weer terug te schakelen.''

In de ogen van Kuyt is Hall niet alleen een goede voetballer, maar is hij fysiek ook in staat om een mannetje uit te schakelen. ''Als hem wordt gevraagd om een technische buitenspeler met snelheid uit te schakelen, dan doet hij dat ook voor je. Ik ben erg blij met hem." Hall mag zich de komende maanden bewijzen in de Keuken Kampioen Divisie en keert daarna terug in De Kuip, waar hij nog een contract heeft tot medio 2024.

Lees meer over
Dirk Kuyt Denzel Hall
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties