Sauer donderdag weer in wedstrijdselectie Feyenoord

Sauer donderdag weer in wedstrijdselectie Feyenoord

Arne Slot nam afgelopen weekend tegen Sparta Rotterdam bewust diverse talenten niet op in de wedstrijdselectie. De trainer is van mening dat het belangrijk is dat talenten ritme blijven opdoen en daardoor sloot Leo Sauer aan bij Feyenoord Onder 21. Dit meldt het Algemeen Dagblad.

De krant weet ook te melden dat Sauer aanstaande donderdag tegen AS Roma weer tot de wedstrijdselectie behoort. De linksbuiten kan hierdoor zijn debuut maken in de Europa League. Eerder maakte Sauer wel al minuten in de groepsfase van de Champions League. De 18-jarige rechtspoot kwam als invaller binnen de lijnen tegen Celtic en Atlético Madrid.

Met Igor Paixão en Luka Ivanušec heeft Sauer te maken met twee concurrenten voor speeltijd. De Slowaak kreeg de afgelopen weken wel de voorkeur boven Ivanušec als invaller, inmiddels lijkt de Kroaat weer in de hiërarchie te zijn gestegen. De buitenspeler was tijdens de gewonnen stadsderby direct belangrijk voor zijn ploeg. ''Het is heel fijn voor hem en ons als trainer dat Ivanušec een assist heeft gegeven.''

''Je wil het liefst dat niet tien of elf spelers het gevoel hebben dat ze onderdeel van een prestatie zijn, maar een bredere groep dat gevoel heeft'', legt Slot uit. ''Als je een half uur meedoet en je draagt eigenlijk niets bij, dan voel je dat minder wanneer je een assist hebt gegeven. Dan zie je dat hij met een heel ander gevoel de kleedkamer in komt. Het was een hele mooie bal en ook een geweldige loopactie van Geertruida.''

Mijn voorkeur als linksbuiten tegen AS Roma gaat uit naar...
Lees meer over
Leo Sauer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties