Sandler over toekomst: ''Wat mij betreft blijf ik''

Sandler over toekomst: ''Wat mij betreft blijf ik''

Feyenoords best bewaarde geheim, Philippe Sandler, maakte vandaag zijn eerste minuten in het Feyenoordshirt en deed dat niet onverdienstelijk. De verdediger verving Marco Senesi en was belangrijk met enkele goede verdedigende ingrepen en het bedienen van de aanvallers. De speeltijd was weliswaar kort, maar Sandler merkte dat hij ruim zeven maanden niet gevoetbald had.

"Het was wel pittig, ja. Ook omdat het tegen PSV was. De sfeer, de spanning. Ik heb lang niet gespeeld, dus dat was wennen. Maar het voelde goed en we voelden dat ik het aan kon", citeert Voetbal International de verdediger. "Als je met die tussenstand invalt (0-2 red.), dan probeer je het team ook als verdediger vooral op aanvallend gebied te helpen. Dan is het mooi dat we die 2-2 nog maken. Ik had zelf ook nog een kopbal, maar die ging er niet in. Dat was wat geweest."

Hoe heeft Sandler de revalidatie ondergaan? "Ik zou liegen als ik zeg dat het makkelijk is geweest. Ik ben bij Feyenoord onwijs goed ontvangen door de spelers, de stad en eigenlijk de hele club. Ik heb het naar mijn zin en ik denk dat het ook heeft geholpen bij mijn herstel. Of het te lang heeft geduurd? Daar was ik niet mee bezig. Het is mooi dat ik nu mijn debuut heb mogen maken."

"Ik ben nog niet zo fit dat ik een hele wedstrijd aankan. We bouwen het rustig op. Hopelijk mag ik zo snel mogelijk weer spelen." Een langer verblijf bij de stadionclub ziet Sandler wel zitten. Feyenoord heeft een optie om zijn contract te verlengen. "Wat mij betreft blijf ik, ja. Maar ik moet nog horen of dat ook gebeurt."

Lees meer over
Philippe Sandler
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties