Ruim 30.000 euro voor Sophia Kinderziekenhuis

Ruim 30.000 euro voor Sophia Kinderziekenhuis

De collecte tijdens de thuiswedstrijd tegen Almere City van eind augustus heeft een schitterend bedrag van 32.500 euro opgeleverd voor het Sophia Kinderziekenhuis. De opbrengst is bestemd voor Sophia Media (tv en evenementen).

De donaties zorgen ervoor dat het team van Sophia Media leuke activiteiten en evenementen kan blijven organiseren voor de kinderen in het ziekenhuis. Hierdoor kunnen zij de kinderen, ondanks hun vaak langdurige ziekenhuisopname, een ontwikkeling bieden die zoveel mogelijk lijkt op het leven buiten de muren van het ziekenhuis.

Het duel met Almere City was de 21ste editie van de jaarlijkse Sophiawedstrijd. In totaal 200 patiënten, gezinnen, collectanten en vrijwilligers van het Erasmus MC Sophia Kinderziekenhuis waren deze dag te gast in De Kuip. Het werd voor hen een geweldige ervaring, want ze zagen Feyenoord overtuigend met 6-1 winnen.

Supporters Almere City
De bezoekende supporters van Almere City stonden op een bijzondere wijze stil bij de samenwerking met het Sophia Kinderziekenhuis. Zij toonden in de twaalfde minuut twee spandoeken met daarop de tekst: Sophia strijders vol kracht - Doorzetters dag en nacht! Doneren aan het Sophia Kinderziekenhuis kan nog altijd via www.feyenoord.nl/sophia.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties