Feyenoord bevestigt: Ivanušec weken niet beschikbaar

Feyenoord bevestigt: Ivanušec weken niet beschikbaar

Feyenoord kan vanwege een enkelblessure in elk geval enkele weken niet beschikken over Luka Ivanušec, zo maken de Rotterdammers officieel bekend. De 24-jarige Kroaat mist hierdoor onder meer de uitwedstrijd tegen Ajax van aanstaande zondag.

Ivanušec liep de blessure op in de Champions League wedstrijd tegen Celtic FC van afgelopen dinsdag doordat zijn enkel dubbelklapte. Vanwege de blessure moest hij kort voor het laatste fluitsignaal het veld per brancard verlaten. Voor de Kroatische international was het zijn derde officiële wedstrijd voor Feyenoord nadat hij vorige maand de overstap maakte van Dinamo Zagreb.

Naast Ajax staan er de komende weken ook een thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles op het programma. De tweede wedstrijd in de groepsfase van de Champions League tegen Atlético Madrid en voor de interlandperiode wordt er nog een uitwedstrijd gespeeld tegen PEC Zwolle. Klik hier voor het programma van Feyenoord.

Voor Arne Slot wacht opnieuw een puzzel in de aanval. De trainer kan wel weer beschikken over de Mexicaan Santiago Gimenez tijdens de uitwedstrijd tegen Ajax, maar in Madrid moet de spits nog een schorsing uitzitten. Slot kan tijdens De Klassieker kiezen uit diverse varianten voorin.

Leo Sauer klopt nadrukkelijk aan de deur, Alireza Jahanbakhsh viel tegen Celtic goed in, waardoor Igor Paixão weer naar de linkerkant kan verhuizen. Afgelopen dinsdag speelde Ondřej Lingr kort als linksbuiten, waar hij in zijn carrière in totaal 24 wedstrijden heeft gespeeld.

Lees meer over
Luka Ivanušec
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties