Roda JC bevestigt komst Vente

Roda JC bevestigt komst Vente

Dylan Vente heeft definitief de overstap gemaakt naar Roda JC. De 22-jarige spits tekent een contract voor twee seizoenen met een optie voor een derde seizoen in Kerkrade.

Vente speelde sinds januari 2021 al op huurbasis bij Roda JC omdat hij bij Feyenoord geen perspectief meer had. Tijdens zijn verhuurperiode in Limburg was de spits goed voor vijf doelpunten en drie assists. Jeffrey van As, technisch directeur van Roda JC, is blij met de komst van Vente. ''De afgelopen maanden hebben wij ervaren dat Dylan van absolute meerwaarde is voor Roda JC. Met zijn werklust, neusje voor de goal en oog voor zijn medespelers was hij enorm belangrijk voor de ploeg. Dylan heeft het dan ook uitstekend naar zijn zin gehad in Kerkrade. Wij zijn verheugd dat Dylan ervoor kiest om zijn carrière te vervolgen bij Roda JC.''

Ook Vente is blij met deze stap in zijn carrière. ''De afgelopen vier maanden heb ik het enorm naar mijn zin gehad bij Roda JC. Voor mij was al vrij snel duidelijk dat ik mijn carrière definitief wilde voortzetten in Kerkrade, echter zijn daar meerdere partijen voor nodig. Ik ben dan ook blij dat we in samenspraak met Feyenoord tot een akkoord zijn gekomen. Ik kijk enorm uit naar het nieuwe seizoen en kan niet wachten om met publiek te spelen in het Parkstad Limburg Stadion.''

Vente kwam in 2008 in de jeugdopleiding van Feyenoord terecht. De spits maakte zijn officiële debuut in het eerste in de wedstrijd tegen Manchester City in de Champions League in 2017. Vente speelde 24 officiële wedstrijden voor Feyenoord, waarin hij 4 keer scoorde.

Lees meer over
Dylan Vente
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties