'Reijnen blijft mogelijk actief voor Feyenoord'

'Reijnen blijft mogelijk actief voor Feyenoord'

Etienne Reijnen blijft mogelijk actief voor Feyenoord. De Analist & Adviseur technische staf beschikt niet over de juiste trainersdiploma’s waardoor een overstap naar Engeland een lastig verhaal gaat worden. De talentvolle trainer komt moeilijk in aanmerking voor een werkvergunning.

Dit meldt het Algemeen Dagblad. Trainer Arne Slot wil Reijnen dolgraag meenemen naar Liverpool, maar wordt mogelijk teleurgesteld. Vanwege het gebrek aan de juiste trainersdiploma’s zat Reijnen bij Feyenoord ook niet op de bank, maar op de tribune. Hij kreeg daardoor ook niet de officiële functie van assistent-trainer, maar de titel ‘analist & adviseur technische staf’.

Slot hoeft zich geen zorgen te maken over Sipke Hulshoff en Ruben Peeters. De assistent-trainer en Belgische performance manager beschikken inmiddels wel over de juiste papieren en een werkvergunning. Beide gaan mogelijk vervangen worden door de Denen Lars Friis en Christian Clarup. Dan moet Feyenoord wel een akkoord bereiken met Sparta Praag over Brian Priske.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties