'RB Leipzig brengt bod uit op Geertruida'

'RB Leipzig brengt bod uit op Geertruida'

Red Bull Leipzig gaat voor de komst van Lutsharel Geertruida, zo meldt Fabrizio Romano op Twitter. De verdediger heeft een succesvol seizoen achter de rug met Feyenoord en verlengde onlangs zijn contract tot medio 2025.

Volgens de transferexpert heeft de nummer drie van afgelopen seizoen in de Bundesliga een officieel bod ingediend bij Feyenoord om Geertruida over te nemen. Eerder was al bekend dat ook Barcelona geïnteresseerd is in de 22-jarige verdediger. Samen met Dávid Hancko en Santiago Gimenez schat Transfermarkt.nl Geertruida in als duurste Feyenoorder, met een marktwaarde van 25 miljoen euro.

Voor Geertruida was het een seizoen om nooit meer te vergeten. Naast dat hij met zijn jeugdclub kampioen werd van Nederland, maakte hij ook zijn debuut voor het Nederlands elftal. In zijn debuutwedstrijd tegen Frankrijk kreeg hij de taak op Mbappé te stoppen. Ook in de afgelopen twee wedstrijden van Oranje tegen Italië en Kroatië kon de Feyenoorder ook rekenen op een basisplaats van bondscoach Ronald Koeman. In totaal speelde Geertruida afgelopen seizoen 41 wedstrijden voor Feyenoord, waarin hij drie keer scoorde en drie assists gaf.

Lees meer over
Lutsharel Geertruida
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties