'Rasmussen vandaag medisch gekeurd door Feyenoord'

'Rasmussen vandaag medisch gekeurd door Feyenoord'

Jacob Rasmussen gaat de volgende aanwinst worden van Feyenoord, zo meldt 1908.nl. De verdediger gaat vandaag gekeurd worden door de Rotterdammers en tekent daarna een contract in De Kuip.

Feyenoord en ACF Fiorentina hebben een akkoord bereikt over een huurtransfer. De Rotterdammers hebben ook een optie tot koop bedongen voor de linker centrale verdediger. De 25-jarige Deen kwam de afgelopen twee seizoenen uit op huurbasis voor Vitesse.

De wens van Arne Slot wordt de laatste dagen steeds meer werkelijkheid. Na de oefenwedstrijd tegen FC Kopenhagen wilde de trainer zeven nieuwe spelers aan de selectie toevoegen. De Rotterdammers pakken de laatste weken door op de transfermarkt.

Eerder werden Oussama Idrissi, Mohamed Taabouni, Danilo Pereira, Mats Wieffer, Sebastian Szymanski, Javairo Dilrosun en Quinten Timber al vastgelegd en daar komt nu de centrale verdediger van de Italiaanse club nog bij. Ook werkt Feyenoord nog altijd hard aan de komst van een nieuwe linksback.

Lees meer over
Feyenoord Transfermarkt Jacob Rasmussen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties