Rasmussen maakt na Feyenoord overstap naar Brøndby IF

Rasmussen maakt na Feyenoord overstap naar Brøndby IF

Jacob Rasmussen heeft een nieuwe club gevonden. De Deen kwam afgelopen seizoen op huurbasis uit voor Feyenoord en gaat nu aan de slag bij Brøndby IF. De 26-jarige verdediger stond onder contract bij de Italiaanse club ACF Fiorentina en heeft ervoor gekozen om terug te keren naar Denemarken.

Rasmussen tekende vrijdag een contract tot medio 2027. Trainer Arne Slot is meerdere malen lovend geweest over de centrale verdediger. Hij stelde zich altijd professioneel op en klaagde nooit over zijn gebrek aan speeltijd.

''Ik ben nu op een punt in mijn carrière dat ik veel ervaring heb die ik wil meenemen naar een club die in de top van de competitie wil spelen'', vertelt Rasmussen over zijn overstap op de clubwebsite van zijn nieuwe werkgever.

Rasmussen speelde twaalf wedstrijden in het shirt van Feyenoord en wist daarin één keer te scoren voor de Rotterdammers. Het doelpunt maakte hij in de thuiswedstrijd tegen FC Emmen in De Kuip. Feyenoord won het duel mede dankzij de bijdrage van de Deense verdediger met 4-0.

Lees meer over
Jacob Rasmussen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties