Rangers-manager Beale: ''Er zijn gesprekken gaande met Feyenoord''

Rangers-manager Beale: ''Er zijn gesprekken gaande met Feyenoord''

Rangers FC doet er alles aan om Danilo los te weken bij Feyenoord. De Schotten hebben donderdagmiddag een derde bod ingediend bij Feyenoord en de Rotterdammers hebben daar nog geen uitsluitsel over gegeven. Rangers-manager Michael Beale bevestigt dat de 24-jarige Braziliaan hoog op het lijstje staat bij de Schotten.

''Er zijn gesprekken gaande op de achtergrond met Feyenoord'', begint Beale voor de camera van Sky Sports. ''Op dit moment is hij speler van Feyenoord. Na een succesvol seizoen zijn ze het elftal aan het bouwen. We houden de gesprekken tussen de twee clubs op dit moment. Als er nieuws is, dan geven we een update. Het is zeker een goede speler.''

Het Algemeen Dagblad maakte melding dat Feyenoord een bod van bijna zes miljoen euro heeft ontvangen; dit bedrag is inclusief bonussen. Sky Sports weet te melden dat het totaalbedrag 5.8 miljoen euro is en dat de Rotterdammers zo goed als zeker hiermee niet akkoord zullen gaan.

Lees meer over
Danilo Pereira da Silva
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties