'Rangers FC schakelt door en nadert akkoord met Dessers'

'Rangers FC schakelt door en nadert akkoord met Dessers'

Danilo lijkt niet langer in de belangstelling te staan van Rangers FC. De Schotten naderen een akkoord met oud-Feyenoorder Cyriel Dessers, en het ziet er zeer waarschijnlijk uit dat hij de aanvallende versterking zal worden. Rangers FC had eerder concrete interesse in de 24-jarige Braziliaan.

Rangers FC meldde zich afgelopen week met een officieel bod in De Kuip. Algemeen directeur Dennis te Kloese twijfelde geen seconde en liet de Schotten direct weten niet akkoord te gaan met het openingsbod. Het bedrag dat Rangers FC bood was zo laag dat verdere onderhandelingen niet meer hebben plaatsgevonden.

Inmiddels heeft Rangers FC een akkoord weten te bereiken met US Cremonese. De Italianen namen de 28-jarige Belg afgelopen zomer over voor een bedrag van ruim zes miljoen euro. Na 26 wedstrijden, zes doelpunten en twee assists in de Serie A zit het avontuur voor Dessers er alweer op en gaat hij spoedig tekenen voor de Schotse recordkampioen.

Lees meer over
Cyriel Dessers Danilo Pereira da Silva
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties