PSV mist Veerman definitief tegen Feyenoord

PSV mist Veerman definitief tegen Feyenoord

Joey Veerman mist de bekerwedstrijd tegen Feyenoord in De Kuip. De middenvelder heeft te veel last van kuitklachten en kan daardoor woensdagavond niet in actie komen voor PSV.

Verder mist PSV Ismael Saibari tegen Feyenoord. De middenvelder is actief met Marokko op de Africa Cup. De Duitse verdediger Bella-Kotchap kampt met een schouderblessure en behoort daardoor ook niet tot de wedstrijdselectie voor de kraker in de TOTO KNVB Beker.

Trainer Peter Bosz bevestigt op het persmoment dat Yorbe Vertessen wel gewoon bij de wedstrijdselectie zit, en dat dit vermoedelijk ook de laatste keer zal zijn voor PSV. De geruchten over een mogelijk vertrek bestaan al langer, maar nu lijkt Union Berlin toch door te pakken. Al blijft Bosz er op aandringen dat de aanvaller niet verkocht mag worden.

Union Berlin heeft zich voor de tweede keer gemeld bij PSV om een overgang van Vertessen te bespreken. Nu Hirving Lozano en Noa Lang weer fit zijn, zijn de Eindhovenaren wel bereid om mee te werken aan Vertessen, die zelf graag een stap wil maken om in aanmerking te komen voor meer speelminuten. Hij kan tot 2028 tekenen bij de Duitse club.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties