'PSV meldt zich ook voor Veerman'

'PSV meldt zich ook voor Veerman'

Feyenoord krijgt forse concurrentie in de strijd om Joey Veerman. PSV heeft zich namelijk officieel gemeld bij sc Heerenveen om de 23-jarige middenvelder over te nemen, zo weet Voetbal International.

De Rotterdammers zijn al langer in gesprek met de Friezen, maar de vraagprijs vormt een struikelblok. Feyenoord onderzoekt mogelijkheden om de financiële middelen die nodig zijn om Veerman naar De Kuip te halen te bemachtigen. Het eerste bod werd afgewezen door sc Heerenveen, al heeft Feyenoord ook al een tweede bod gedaan.

Nu ook PSV zich voor Veerman heeft gemeld lijkt de vraagprijs nog hoger te worden. Daarnaast lijken de Eindhovenaren ook over meer geld te beschikken, wat de eventuele komst van Veerman naar Rotterdam nog moeilijker maakt. De middenvelder gaf in zijn tijd bij FC Volendam aan dat Feyenoord zijn droomclub is.

Afgelopen zomer stond Veerman ook al op het lijstje van de Rotterdammers. Een transfer kwam toen, mede door de vraagprijs van sc Heerenveen, niet tot stand. De Friezen wezen destijds ook al een bod van vijf miljoen euro plus een doorkooppercentage van AZ af. Veerman heeft nog een contract tot medio 2024 in Friesland.

Lees meer over
Joey Veerman
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties