'Priske ziet ook Babalola als aanwinst voor technische staf Feyenoord'

'Priske ziet ook Babalola als aanwinst voor technische staf Feyenoord'

Feyenoord heeft in de naam van Brian Priske de gewenste opvolger van Arne Slot binnen. De 47-jarige Deen gaat begin juli aan de slag in De Kuip. Nu de Rotterdammers de deal met Sparta Praag en Priske hebben afgerond, wordt er verder gekeken naar de invulling van de technische staf.

Priske wil niet één maar twee assistent-trainers toevoegen aan de technische staf van Feyenoord. Eerder werd bekend dat de stadionclub in gesprek is met Anders Nielsen. De 53-jarige Deen, die momenteel trainer is van amateurclub Otterup, moet de overstap maken naar de Eredivisie.

Daarnaast meldt het Algemeen Dagblad dat Priske Lukas Babalola wil toevoegen aan zijn staf. Feyenoord moet dan echter wel opnieuw om de tafel met Sparta Praag. De 27-jarige Babalola staat namelijk nog onder contract bij de Tsjechische club. Babalola was werkzaam als Chief Analist totdat Priske kwam.

Babalola maakte een dusdanig goede indruk dat Priske besloot om hem te promoveren naar een rol als assistent-trainer. Nu is het de bedoeling dat Babalola ook de overstap maakt naar Feyenoord. Jakob Friis was zoals bekend de eerste optie, maar hij is aangesteld als de nieuwe trainer van Sparta Praag.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties