Principeakkoord: Feyenoord en Hartman eens over contractverlenging

Principeakkoord: Feyenoord en Hartman eens over contractverlenging

Feyenoord gaat langer in zee met de maandag 21 jaar geworden Quilindschy Hartman. De linksback, die dit seizoen zijn doorbraak in Feyenoord 1 beleeft, lag nog vast tot aankomende zomer. Zijn nieuwe contract zal hem echter tot medio 2025 aan de club verbinden. Op de clubwebsite kon Feyenoord maandagochtend een principeakkoord melden. De daadwerkelijke ondertekening zal op een later moment plaatsvinden.

"Het is natuurlijk ontzettend fijn dat de club op deze manier vertrouwen in mij uitspreekt", was de eerste reactie van Hartman zelf. "Mijn debuut begin dit seizoen smaakte naar meer. En de thuiswedstrijd tegen Lazio dubbel zo. Dat zijn de wedstrijden waar je het als voetballer voor doet. Hopelijk komen er nog meer van dat soort momenten. Het is aan mij om te laten zien dat ik me blijf ontwikkelen en nog beter en stabieler kan worden als voetballer. Dan komt de beloning vanzelf."

Hartman sloot al op zijn achtste aan bij Feyenoord en doorliep sindsdien de hele jeugdopleiding. Zijn officiële debuut in Feyenoord 1 maakte hij op 21 augustus in de uitwedstrijd tegen RKC Waalwijk (0-1). Sindsdien speelde hij dit seizoen al negen wedstrijden in de hoofdmacht en heeft hij ook zijn eerste goal te pakken: de winnende thuis tegen SC Cambuur (1-0).

Lees meer over
Quilindschy Hartman
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties