Hartman uitgeroepen tot Man of the Match na optreden tegen Cambuur

Hartman uitgeroepen tot Man of the Match na optreden tegen Cambuur

Quilindschy Hartman is door de leden van FR12.nl uitgeroepen tot de Man of the Match na de wedstrijd tegen SC Cambuur (1-0) van donderdagavond. De twintigjarige linksback nam de enige treffer van de wedstrijd voor zijn rekening en maakte daardoor zijn eerste doelpunt voor Feyenoord. Hartman kreeg een 8.1 na zijn optreden tegen de Friezen.

De linksback lijkt bezig aan zijn grote doorbraak bij de Rotterdammers en houdt concurrent Marcos Lopez al twee wedstrijden op rij op de bank. De jeugdexponent van Feyenoord verving de Peruaan in de rust van de wedstrijd tegen Lazio (1-0) en gaf vervolgens de winnende assist op Santiago Gimenez. Het contract van Hartman loopt aan het einde van dit seizoen af, maar als hij zo doorgaat lijkt een nieuwe aanbieding slechts een kwestie van tijd.

Alle cijfers
Bijlow 7,6; Geertruida 6.1, Trauner 7.3, Hancko 7.2, Hartman 8.1; Timber 5, Szymański 6.2, Kökcü 5.9; Dilrosun 4.1, Danilo 4.6, Paixão 5.9.

Lees meer over
De Cijfers Quilindschy Hartman
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties