Positie Dilrosun nog niet duidelijk: "Mijn beste wedstrijden waren op tien"

Positie Dilrosun nog niet duidelijk: "Mijn beste wedstrijden waren op tien"

Javairo Dilrosun maakte afgelopen week definitief de keuze om voor Feyenoord te tekenen. De aanvaller voldoet aan een belangrijke eis van trainer Arne Slot om multi-inzetbare spelers vast te leggen. Waar hij uiteindelijk zal komen te staan, is op dit moment ook voor hemzelf nog niet duidelijk.

"Ik heb vorig jaar mijn beste wedstrijden op tien gespeeld", begon hij in gesprek met ESPN. "Maar ik kan ook op links en op rechts. Ik denk dat ik liever op rechts speel, maar links vind ik ook goed. Ik wil niet zeggen dat ik alles kan, maar ik kan wel overal spelen", voegde hij daar lachend aan toe.

Ook de plannen die Slot aanvankelijk met hem had, zijn al niet meer aan de orde. "Voor ik naar Feyenoord kwam, heb ik met hem gebeld. Toen zei hij óf rechtsbuiten, óf tien. Maar daarna is Luis Sinisterra weggegaan, dus op dit moment ben ik linksbuiten. Binnenkort heb ik een gesprek met de trainer, dan zullen we wel zien wat er gebeurt."

Keuze voor Feyenoord
Dilrosun ging ook in op de vraag waarom hij bij Feyenoord heeft getekend. "Ik denk dat ik me hier gewoon goed kan ontwikkelen. Op dit moment was dit de beste stap voor mij. Waarom? Het vertrouwen dat ik hier krijg, de coaching van de trainer. Ik denk dat het een goede trainer voor me is. Hij geeft me vertrouwen, ik denk dat dat het belangrijkst is."

Lees meer over
Javairo Dilrosun
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties