Poll: Met welke middenvelders moet Feyenoord zondag starten?

Poll: Met welke middenvelders moet Feyenoord zondag starten?

Arne Slot heeft voor zondag weer de nodige opties voor op het middenveld. De trainer kan tegen N.E.C. weer beschikken over Lutsharel Geertruida. De 22-jarige verdediger is hersteld van de ziekte van Pfeiffer. Bij Jong Oranje heeft Geertruida voldoende wedstrijdritme opgedaan om zondag te kunnen starten.

De grote vraag is hoe het middenveld van Feyenoord er zondag gaat uitzien. Naast Geertruida is ook Sebastian Szymanski weer beschikbaar. De aanvallende middenvelder viel tegen PSV al uitstekend in en keerde na de interlandperiode fit terug uit Polen. Na de verloren topper tegen PSV kreeg vooral het middenveld kritiek te verwerken. In de ogen van diverse analisten ontbrak het vooral daar aan balans.

Moet Slot meer zekerheid gaan inbouwen door met Lutsharel Geertruida of Mats Wieffer als zes te starten? Of toch weer voor de variant met Quinten Timber, Sebastian Szymanski en Orkun Kökcü kiezen die onder meer succesvol was tijdens de uitwedstrijd tegen Go Ahead Eagles? Het is nu mogelijk om te stemmen in de poll hieronder: hoe zou het middenveld eruit moet gaan zien?

Het ideale middenveld voor zondag bestaat uit
Lees meer over
Lutsharel Geertruida
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties