Politie tevreden met gedrag Feyenoord-supporters

Politie tevreden met gedrag Feyenoord-supporters

Feyenoord heeft de uitwedstrijd tegen Union Berlin met 1-2 weten te winnen. Vooraf werd er in elk praatprogramma gevreesd voor een veldslag in Berlijn, maar niets is minder waar. De Duitse politie heeft het zelfs over een 'relatief rustige dag'.

''We waren met veel manschappen paraat en hebben steeds kunnen voorkomen dat de zaak uit de hand liep'', laat een woordvoerder weten in gesprek met De Telegraaf. Wel zijn er iets meer dan tachtig supporters aangehouden, maar volgens de politie was dat vooral voor lichte vergrijpen.

Het afsteken van vuurwerk en rookbommen in de stad werd niet in dank afgenomen en daardoor greep de politie in. De twee supporters die zijn opgepakt vanwege het bekladden van de Berlijnse Muur zijn alweer vrij en kunnen nog veroordeeld worden tot een geldboete of zelfs een gevangenisstraf.

Boete
Feyenoord kan wel weer rekenen op een boete. Tijdens de opkomst werd er weer veel vuurwerk afgestoken in het uitvak en dat is ook waargenomen door iemand van de UEFA. De boetepot staat op dit moment nog op € 124.125,-.

Lees meer over
Conference League Feyenoord Union Berlin
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties