Perez: "Ik vind dat veel van de spelers inwisselbaar zijn"

Perez: "Ik vind dat veel van de spelers inwisselbaar zijn"

Ook in de aflevering van voetbalpraat op ESPN werd deze week stilgestaan bij het behaalde kampioenschap van Feyenoord. Kenneth Perez vindt de prestaties van dit seizoen volledig te danken aan Arne Slot, mede omdat veel spelers niet heel speciaal zijn.

Aan het begin van dit seizoen zat de schrik er goed in bij het bestuur van Feyenoord. Volgens Sinclair Bischop was het spannend of de selectie zo compleet ging worden als het momenteel is. "We weten allemaal nog dat Feyenoord spelers nodig had en heel veel spelers benaderde. Ook veel transfervrije spelers als Bazoer. Uiteindelijk zijn er veel spelers verkocht en ook langzaam spelers binnengekomen in de voorbereiding. Dat heeft wel even tijd nodig gehad."

Volgens Bischop is bij Feyenoord niks te vergelijken met het verleden, waar regelmatig het vele geld slecht werd geïnvesteerd. "Wat je nu wel ziet is dat heel veel spelers langere contracten hebben, dus Feyenoord kan nu ook vragen wat ze willen. Ook is er volgens mij een heel goed beleid de laatste jaren, er is wel een fundament gelegd dat Feyenoord verder kan. Ze hebben tegenwoordig wel wat geld dus kunnen nu ook nee zeggen en betere spelers halen, zo’n Zerrouki hadden ze nooit kunnen kopen twee of drie jaar geleden."

Inwisselbaar
Perez vindt dat de Rotterdammers het succes volledig te danken hebben aan Slot. "Ik vind dat veel van de spelers inwisselbaar zijn. De trainer zal wel met zijn visie weer goede spelers vinden en beter maken." In de verhalen over een eerbetoon aan de trainer van Feyenoord ziet de Deen echter niets. "Een standbeeld voor Slot vind ik veel te vroeg. Ik vind standbeelden iets voor mensen die zich jaren ingezet hebben voor een club of een speler is geweest die heel lang bij de club is gebleven. Ik vind het te kort tijd, stel je maakt zo’n standbeeld en volgend jaar valt het toch tegen. Wat moet je er dan mee?"

Lees meer over
Arne Slot
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties