Paixão keert eerder terug; oefeninterland afgelast

Paixão keert eerder terug; oefeninterland afgelast

Igor Paixão keert eerder terug naar Feyenoord dan oorspronkelijk de bedoeling was. De buitenspeler maakt deel uit van het Olympisch Elftal van Brazilië en zou maandagavond wederom een oefenwedstrijd spelen tegen Marokko Onder 23.

Vanwege de verwoestende aardbeving in Marokko is besloten om het duel dat maandagavond om 21:00 uur zou beginnen af te gelasten. De spelers keren weer terug naar hun clubs om zich voor te bereiden op de komende wedstrijden. Het is de bedoeling dat de spelers van Brazilië dinsdag weer gaan meetrainen met de verschillende clubs. Feyenoord kan Paixão dus dinsdag weer verwelkomen tijdens de groepstraining.

Het Olympisch Elftal van Brazilië was tijdens de aardbeving aanwezig in de Marokkaanse stad Fez, ruim 800 kilometer verwijderd van het epicentrum dat een kracht van 6.8 op de schaal van Richter bereikte. Ondanks de afstand meldde de spelers en technische staf dat ze de aardbeving gevoeld hebben. De Braziliaanse voetbalbond (CBF) wist al vrij snel te melden dat niemand in gevaar was.

Paixão heeft donderdagavond wel zijn debuut kunnen maken in het Olympisch Elftal van Brazilië. De aanvaller van Feyenoord begon in de basis tegen Marokko Onder 21 en werd in de extra tijd van de wedstrijd gewisseld. Het duel werd door Marokko Onder 21 met 0-1 gewonnen van de ploeg die actief zal zijn op de Olympische Zomerspelen in Parijs.

Lees meer over
Igor Paixão
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties