Paixão debuteert in Olympisch Elftal Brazilië

Paixão debuteert in Olympisch Elftal Brazilië

Voor Igor Paixão gaat een droom in vervulling. De buitenspeler van Feyenoord maakt voor het eerst zijn opwachting in het Braziliaans Olympisch Elftal. Paixão begint om 21:00 uur in de basis tijdens de oefenwedstrijd tegen Marokko Onder 23.

Als de aanvaller van Feyenoord een goede indruk weet te maken op bondscoach Ramon Menezes, lonkt er een prachtig eindtoernooi voor Paixão. In de zomer van 2024 is Brazilië namelijk actief op de Olympische Zomerspelen in Parijs, en de twee oefenwedstrijden tegen Marokko moeten bepalen welke spelers deel gaan uitmaken van de definitieve selectie.

Paixão gaat de aanval vormen met één van de grootste talenten uit Brazilië. Het 18-jarige toptalent Vitor Roque maakt ook deel uit van de basisopstelling. Roque komt op dit moment nog uit voor Club Athletico Paranaense en is al voor een bedrag van veertig miljoen euro overgenomen door FC Barcelona.

Wanneer Paixão indruk weet te maken, is dat alleen maar goed voor zijn marktwaarde. De Braziliaan heeft een contract tot medio 2027 bij Feyenoord, en zijn marktwaarde wordt momenteel geschat op een bedrag van tien miljoen euro. Met zijn debuut voor Brazilië Onder 23 en als Paixão indruk weet te maken in de Champions League, kan dat de komende maanden wel eens flink gaan oplopen.

Paixão debuteert in Olympisch Elftal Brazilië
Lees meer over
Igor Paixão
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties