''Paixão is de naam waar het nu veel over gaat''

''Paixão is de naam waar het nu veel over gaat''

Igor Paixão is momenteel volop in beeld bij Feyenoord. De 22-jarige linksbuiten is de belangrijkste kandidaat om de aanvalslinie van de Rotterdammers te versterken. Paixão staat momenteel onder contract bij Coritiba FC.

''Paixão is de naam waar het nu veel over gaat'', bevestigt Feyenoord-watcher Dennis van Eersel in de podcast van RTV Rijnmond. ''De signalen die ik krijg van mogelijke namen die gaan komen: dan is het eerder Paixão dan Gnonto. Het is ongeveer hetzelfde verhaal. Het is een talentvolle jonge speler met veel restwaarde en die kan je op termijn doorverkopen.''

''Dit zijn spelers die interessant zijn voor Feyenoord en waar ze ook bereid voor zijn om best wel iets voor neer te leggen. Paixão staat inderdaad op de radar om erbij te komen. Slot bevestigt dat ze een buitenspeler willen halen en natuurlijk nog twee linksbacks.''

Paixão heeft nog een contract tot medio 2024 bij de Braziliaanse club. De rechtspoot heeft volgens buitenlandse media al aangegeven open te staan voor een avontuur in Europa. Zijn marktwaarde werd in april door Transfermarkt geschat op iets minder dan één miljoen euro. Gezien de interesse en zijn ontwikkeling wordt dat nu geschat op een bedrag van rond de vier miljoen euro.

Lees meer over
Igor Paixão
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties