Oud-Feyenoorder Vente schiet Kuyt nog verder in de problemen

Oud-Feyenoorder Vente schiet Kuyt nog verder in de problemen

Dirk Kuyt heeft het nog altijd niet voor elkaar gekregen om ADO Den Haag aan de praat te krijgen. De trainer en oud-Feyenoorder heeft het sinds zijn aanstelling al moeilijk in de Keuken Kampioen Divisie. Woensdagavond werd er opnieuw een competitiewedstrijd niet gewonnen.

ADO Den Haag verloor de thuiswedstrijd met 0-1 van Roda JC. Het was oud-Feyenoorder Dylan Vente die vlak voor tijd de winnende treffer binnenschoot. Voor de 23-jarige spits is dit alweer zijn dertiende doelpunt van het seizoen. Feyenoord-huurlingen Lennard Hartjes en Denzel Hall kwamen de gehele wedstrijd in actie. Door de nederlaag van ADO Den Haag blijft de ploeg van Kuyt op de zeventiende plaats staan.

Of Kuyt nog in staat is om ADO Den Haag weer op de rails te krijgen is de vraag. Afgelopen week nam oud-Feyenoorder Daryl Janmaat ontslag als technisch manager. Een verschil van inzicht met het bestuur was voor Janmaat de reden om per direct zijn werkzaamheden neer te leggen. Daarnaast hebben de twee sterkhouders, Thomas Verheydt en Ricardo Kishna, ook nog een transferverzoek ingediend.

Lees meer over
Dylan Vente Dirk Kuyt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties