Oud-Feyenoorder Elvis Manu keert terug in de Eredivisie

Oud-Feyenoorder Elvis Manu keert terug in de Eredivisie

FC Groningen maakt melding dat Elvis Manu op huurbasis overkomt van Botev Plovdiv. De oud-Feyenoorder keert hiermee terug in de Eredivisie. De 29-jarige Manu kwam in Nederland naast Feyenoord uit voor SC Cambuur en Go Ahead Eagles.

De komende zes maanden mag Manu zich dus gaan bewijzen bij de Trots van het Noorden. Technisch directeur Mark-Jan Fledderus legt uit: ''Elvis is een speler die al veel heeft meegemaakt in zijn carrière en hij had de wens om Nederland nog eens te laten zien wat hij in zijn mars heeft. Wij denken dat Elvis ons snelheid, power maar ook een zekere onvoorspelbaarheid kan brengen.''

FC Groningen is momenteel de hekkensluiter in de Eredivisie. Manu moet degradatie voorkomen. ''Daarnaast is hij een speler die eigenlijk overal onder alle omstandigheden zijn doelpunten heeft gemaakt. Wij denken daarom dat Elvis direct van waarde kan zijn om ons te helpen in onze degradatiestrijd. Wij wensen hem veel succes.'' Feyenoord speelt zondag 4 maart een thuiswedstrijd tegen FC Groningen.

Lees meer over
Elvis Manu
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties