Opstelling Nederlands elftal: Twee Feyenoorders in de basis

Opstelling Nederlands elftal: Twee Feyenoorders in de basis

Hoewel Feyenoord dit weekend niet in actie komt, komen er dit weekend wel diverse Feyenoorders in actie. Zo ook vanavond in de Johan Cruyff ArenA. Namens de Rotterdammers beginnen Lutsharel Geertruida en Mats Wieffer aan de aftrap bij de wedstrijd tussen het Nederlands elftal en Schotland. Het duel is vanaf 20:45 uur live te volgen op NPO 3.

Eerder deze week haakte Quilindschy Hartman, die vrijwel zeker was van een basisplaats, af wegens een blessure die hij heeft opgelopen na de uitwedstrijd tegen sc Heerenveen. Quinten Timber moet nog even wachten op zijn debuut en heeft van Ronald Koeman een plek op de bank gekregen. Georginio Wijnaldum heeft samen met Wieffer en Tijjani Reijnders de voorkeur gekregen op het middenveld.

Voor Wieffer wordt het zijn achtste optreden in het shirt van Nederland. Zijn debuut maakte hij op 27 maart vorig jaar tegen Gibraltar en inmiddels is de middenvelder een vast onderdeel van Koeman zijn selectie. Geertruida moest sinds zijn debuut tegen Frankrijk op 24 maart vorig jaar diverse interlands missen wegens blessures, maar zijn teller staat na vanavond op zeven.

Opstelling Oranje
Flekken; Frimpong, Geertruida, Van Dijk, Aké; Wieffer, Reijnders, Wijnaldum; Simons, Memphis, Gakpo.

Wissels Oranje
Bizot, Verbruggen, Blind, Dumfries, Koopmeiners, De Ligt, Malen, De Roon, Timber, Schouten, Veerman, Weghorst.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties