Opstelling Feyenoord: Wieffer ontbreekt in wedstrijdselectie

Opstelling Feyenoord: Wieffer ontbreekt in wedstrijdselectie

De opstelling van Feyenoord voor de uitwedstrijd tegen RKC Waalwijk is bekend. Trainer Arne Slot kan zaterdagavond niet beschikken over Mats Wieffer en Gernot Trauner. De Oostenrijker heeft een kleine terugslag te verwerken gekregen en behoort daardoor niet tot de wedstrijdselectie en de middenvelder is ziek.

Slot kiest vanwege de afwezigheid van Trauner wederom voor Bart Nieuwkoop als rechtsback en Lutsharel Geertruida vormt samen met David Hancko de centrale verdediging. Quilindschy Hartman, die vorig seizoen tegen RKC Waalwijk zijn debuut maakte in het eerste elftal, maakt de achterhoede compleet. Justin Bijlow is de onbetwiste eerste doelman van de Rotterdammers.

Verder was het vooral de vraag hoe Slot omging met de volledige terugkeer van Luka Ivanušec. De international van Kroatië kwam de afgelopen wedstrijden als invaller binnen de lijnen en is nu voor het eerst fit om in de basis te starten. Ivanušec raakte in de kraker tegen Celtic geblesseerd aan zijn enkel en moest daardoor enkele weken herstellen.

Zaterdagavond start Ivanušec in de basiself. Igor Paixão is de rechtsbuiten, Calvin Stengs is weer de nummer tien in het elftal. Quinten Timber en Ramiz Zerrouki moeten voor de balans zorgen in het elftal. Naast Trauner en Wieffer is ook Yankuba Minteh afwezig. De aanvaller kampt met een spierblessure. Het duel tegen RKC Waalwijk begint om 18:45 uur.

Opstelling Feyenoord
Bijlow; Nieuwkoop, Geertruida, Hancko, Hartman; Zerrouki, Stengs, Timber; Paixão, Gimenez, Ivanušec.

Wissels Feyenoord
Wellenreuther, Lamprou, Beelen, Lopez, Milambo, Van den Belt, Lingr, Dilrosun, Alireza, Sauer, Ueda.

Opstelling Feyenoord: Wieffer ontbreekt in wedstrijdselectie
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties