Opstelling Feyenoord tegen sc Heerenveen bekend

Opstelling Feyenoord tegen sc Heerenveen bekend

Arne Slot heeft de opstelling voor de bekerwedstrijd van Feyenoord tegen sc Heerenveen bekend gemaakt. De trainer start met onderstaande elf namen aan het duel in Friesland. De kwartfinale van de TOTO KNVB Beker is live te bekijken op ESPN en het open kanaal FOX.

Slot houdt vast aan dezelfde elf als afgelopen weekend tegen Fortuna Sittard. De Rotterdammers wonnen de uitwedstrijd met 2-4. Dat houdt in dat Javairô Dilrosun ook nu weer op tien start bij Feyenoord. De linkspoot krijgt de voorkeur mede vanwege de blessures van Quinten Timber en Sebastian Szymanski.

Feyenoord heeft ook voorin de vaste aanvallers gevonden. Santiago Gimenez is de vaste spits van de stadionclub. Danilo begint de laatste weken op de bank. Oussama Idrissi en Alireza Jahanbakhsh beginnen iedere wedstrijd meer in vorm te komen. De aanvallers zijn dreigend en fysiek in staat om veel verdedigende arbeid te leveren.

Opstelling Feyenoord
Wellenreuther; Pedersen, Geertruida, Hancko, Hartman; Wieffer, Dilrosun, Kökcü; Jahanbakhsh, Gimenez, Idrissi.

Wissels Feyenoord
Marciano, Troost, Kasanwirjo, Trauner, Rasmussen, Lopez, Milambo, Taabouni, Bullaude, Paixão, Danilo.

Lees meer over
Arne Slot
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties