'Openingsbod Olympique Lyon minder dan tien miljoen'

'Openingsbod Olympique Lyon minder dan tien miljoen'

Feyenoord heeft een duidelijk standpunt ingenomen voor deze transferzomer. De Rotterdammers gaan pas serieus nadenken over een vertrek van Tyrell Malacia, Marcos Senesi en Luis Sinisterra wanneer er aanbiedingen komen die richting de 20 miljoen euro gaan.

Volgens De Telegraaf is Olympique Lyon direct de deur gewezen bij het eerste bod. De Fransen boden een bedrag onder de tien miljoen euro. ''In Lyon heeft men vreemd opgekeken dat er zelfs geen onderhandeling mogelijk is op dit moment met Feyenoord, al realiseert men zich dat dit een signaal is dat het eerste bod niet eens serieus wordt genomen'', schrijft de ochtendkrant.

Ook voor Marcos Senesi hebben zich een aantal clubs gemeld. De Argentijn staan in de belangstelling van meer dan vijf Italiaanse clubs. AS Roma is concreet, want trainer José Mourinho gecharmeerd is geraakt. Ook Inter, Napoli en enkele middenmoters willen zaken doen met de Rotterdammers. Technisch directeur Frank Arnesen heeft al enkele aanbiedingen ontvangen, maar die kwamen niet in de buurt van de vraagprijs.

Lees meer over
Tyrell Malacia
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties