Ook Jahanbakhsh loopt blessure op: "Ik maak me zorgen"

Ook Jahanbakhsh loopt blessure op: "Ik maak me zorgen"

Alireza Jahanbakhsh won donderdag met Iran 4-0 van Hongkong. Toch verliep de avond voor de aanvaller van Feyenoord niet zoals gehoopt. Een op het eerste oog lichte blessure pakt mogelijk vervelender uit dan verwacht. Na afloop stond hij zelf de pers te woord.

"Ik heb tijdens de wedstrijd een lichte blessure opgelopen", vertelt de vleugelaanvaller tegenover nationale media. "Ik maak me zorgen omdat we een wedstrijd hebben tegen Oezbekistan en met mijn club staan ​​we tegenover Atletico Madrid." Vervolgens leek Jahanbakhsh te bevestigen dat hij in de komende dagen een scan moet ondergaan om te onderzoeken hoe ernstig de blessure is.

Toch benadrukt Jahanbakhsh, zo positief als hij altijd is, ook de mooie kant van de avond. Zijn land is namelijk goed begonnen aan de WK-kwalificatie. "We hopen dat deze generatie van het nationale team het Iraanse volk wereldkampioenschap kan geven."

Eerder op de donderdagavond kwam al het nieuws dat Lutsharel Geertruida op de training bij het Nederlands Elftal ook een blessure heeft opgelopen. De verdediger van Feyenoord blijft voorlopig nog op het trainingskamp van Oranje om enkele testen af te wachten.

Lees meer over
Alireza Jahanbakhsh
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties