'Ook Geertruida ontvangt bericht van Koeman'

'Ook Geertruida ontvangt bericht van Koeman'

Lutsharel Geertruida wordt nadrukkelijk gevolgd door het Nederlands Elftal, zo meldt 1908.nl. Bondscoach Ronald Koeman heeft onlangs contact opgenomen met de verdediger van Feyenoord. De 22-jarige rechtspoot is de laatste maanden bezig aan een indrukwekkende reeks wedstrijden.

Geertruida speelde centraal achterin bij Feyenoord vanwege de knieblessure van Gernot Trauner. De jeugdexponent werd onlangs door trainer Arne Slot de beste opbouwende verdediger van Nederland genoemd en dat is ook bij Koeman opgevallen. De bondscoach maakt de komende dagen zijn voorselectie officieel bekend.

Naast Geertruida is ook Quilindschy Hartman onlangs gepolst door Koeman. De linksback kan er namelijk ook nog voor kiezen voor Curaçao, waarvoor hij afgelopen jaar al eens is opgeroepen. Vanwege een blessure heeft Hartman besloten om de oproep voor twee oefenwedstrijden tegen Indonesië af te wijzen. Ook Feyenoord vond het geen verstandige keuze en wilde overbelasting voorkomen.

Contract
Feyenoord hoopt ook nog altijd het contract van Geertruida te verlengen. Zijn huidige verbintenis loopt door tot medio 2024, maar recent zijn er geen ontwikkelingen geweest rondom een eventuele nieuwe overeenkomst.

Lees meer over
Lutsharel Geertruida
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties