'Ook Conteh en Bannis mogen vertrekken bij Feyenoord'

'Ook Conteh en Bannis mogen vertrekken bij Feyenoord'

Christian Conteh en Naoufal Bannis gaan geen deel uitmaken van Feyenoord aankomend seizoen. De aanvallers zijn niet meer in beeld bij de Rotterdammers en mogen definitief vertrekken.

Dit meldt het Algemeen Dagblad. Conteh kwam afgelopen seizoen uit voor FC Dordrecht, maar mede vanwege blessures heeft hij de verwachtingen bij Feyenoord nooit kunnen waarmaken. De 22-jarige linksbuiten heeft nog een contract tot medio 2024 in De Kuip.

Bannis speelde afgelopen maanden voor NAC Breda. De spits wist in dertien wedstrijden zes keer te scoren. In de ogen van Feyenoord komt de 20-jarige Bannis niet in aanmerking voor speeltijd en mag dus ook De Kuip verlaten. Hij heeft nog een contract tot medio 2024.

Eerder werd al bekend dat Feyenoord ook zoekt naar een oplossing voor Mark Diemers, Róbert Bozeník en Aliou Baldé. De eerste twee Feyenoorders mogen de club definitief verlaten. Marouan Azarkan en Baldé mogen op huurbasis vertrekken en Francesco Antonucci speelt komend seizoen voor FC Volendam.

Lees meer over
Naoufal Bannis Christian Conteh
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties