'Ook Bullaude hard onderweg naar Feyenoord'

Naast David Hancko is Feyenoord ook nog altijd druk bezig met de komst van Ezequiel Bullaude. De 21-jarige Argentijn moet de vertrokken Cole Bassett in de selectie van Feyenoord opvolgen. De onderhandelingen met Club Deportivo Godoy Cruz gaan de goede kant op.

Godoy Cruz-trainer Favio Orsi houdt rekening dat middenvelder Bullaude snel de overstap gaat maken naar Nederland. ''We weten dat we nog één of twee wedstrijden over hem kunnen beschikken en daarna maakt hij een transfer'', is zijn reactie in gesprek met journalist César Luis Merlo.

Feyenoord heeft een bod gedaan van zeven miljoen euro op Bullaude. De clubs praten nu over de laatste details om de transfer definitief te maken. De aanstaande transfer van de Argentijn gaat voor Godoy Cruz de duurste uitgaande transfer worden in de clubhistorie.

Bullaude is een rechtsbenige aanvallende middenvelder. De Argentijn is 1,84 meter lang en speelt het liefst achter de spits op tien. Afgelopen seizoen kwam hij tot veertien wedstrijden en wist daarin zes keer te scoren. Ook AZ is nadrukkelijk in beeld, maar de Alkmaarders lijken mis te grijpen.

Lees meer over
Ezequiel Bullaude
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties