Officieel: Szymański tekent contract bij Feyenoord

Officieel: Szymański tekent contract bij Feyenoord

DIKGEDRUKTE LETTERS - Sebastian Szymański is de volgende aanwinst van Feyenoord. De 23-jarige middenvelder komt op huurbasis over van Dinamo Moskou. Feyenoord heeft een optie in het huurcontract bedongen om Szymański aan het einde van het seizoen definitief over te nemen. Szymański gaat spelen met rugnummer 17.

''Een mooi nieuw avontuur'', aldus Szymański. ''Feyenoord is een goede club voor jonge spelers zoals ik. De club heeft afgelopen seizoen veel indruk gemaakt in Europa door de finale te halen van de Conference League. Ik hoop mijn steentje bij te kunnen dragen aan verdere successen en kijk ernaar uit om in De Kuip mijn debuut te maken en mezelf te laten zien aan de supporters.’

Szymanski was vorig seizoen goed voor zes goals en negen assists in 31 wedstrijden. De international van Polen is een linksbenige aanvallende middenvelder, die ook lager op het middenveld en op de vleugels uit de voeten kan. Hij werd opgeleid door Legia Warschau, waar hij enkele jaren in de basis stond voor hij in 2019 voor 5,5 miljoen euro werd overgenomen door Dinamo Moskou.

Lees meer over
Sebastian Szymanski
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties