Officieel: Sebaoui langer verbonden aan Feyenoord

Officieel: Sebaoui langer verbonden aan Feyenoord

Ilias Sebaoui heeft zijn contract bij Feyenoord verlengd. De 22-jarige aanvaller, die zich afgelopen seizoen als huurling bij FC Dordrecht positief onderscheidde, zette vandaag in De Kuip zijn handtekening onder een overeenkomst tot medio 2026, met een optie voor nog een jaar.

‘Vorig seizoen heb ik veel geleerd bij FC Dordrecht’, aldus Sebaoui. ‘Dat ik nu bij mag tekenen bij Feyenoord zie ik als een beloning voor de groei die ik heb doorgemaakt, maar ook als een aanmoediging om gretig te blijven. Ik ben er trots op dat ik in de voorbereiding een kans krijg om me te laten zien bij het eerste elftal, dus ik kijk enorm uit naar de komende weken.’

Sebaoui, die in België is geboren maar internationaal voor Marokko uitkomt, is een product uit de jeugdopleiding van Koninklijke Beerschot Voetbalclub Antwerpen. De rechtsbenige vleugelspeler stapte vorige zomer over naar Feyenoord, dat hem direct verhuurde aan FC Dordrecht.

In de Keuken Kampioen Divisie groeide Sebaoui als behendige dribbelaar vrijwel direct uit tot een van de smaakmakers en had hij met 11 goals en 7 assists een belangrijk aandeel in de vierde plek van FC Dordrecht in de competitie.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties